Předmět: Plány a zlepšování aliance Mon Nov 19, 2007 10:11 pm
No tak jsem napište co by jste chtěli udělat proto aby jsme byli jako aliance lepší a lepší a taky co by jste chtěli nového naplánovat do budoucna.
David4-Gal David4
Po?et p?ísp?vk? : 11 Join date : 19. 11. 07
Předmět: Re: Plány a zlepšování aliance Mon Nov 19, 2007 11:24 pm
no takze mali by sme si dat nove pravidlo pre vstup do ali aspon 300 obyv. je mi to luto ale ak by sme sa chceli zlepsit tak by sme mali prepustit tych co maju pod 300 obyv. viem ze je to krute ale fakt ak sa chceme zlepsit tak by sme mali mat v popise podmienky pre vstup do ali a aby tam bolo napisane mat viac alebo 300 obyv. co vy na to
niky3
Po?et p?ísp?vk? : 30 Join date : 13. 11. 07
Předmět: Re: Plány a zlepšování aliance Tue Nov 20, 2007 7:15 pm
David4-Gal David4 napsal:
no takze mali by sme si dat nove pravidlo pre vstup do ali aspon 300 obyv. je mi to luto ale ak by sme sa chceli zlepsit tak by sme mali prepustit tych co maju pod 300 obyv. viem ze je to krute ale fakt ak sa chceme zlepsit tak by sme mali mat v popise podmienky pre vstup do ali a aby tam bolo napisane mat viac alebo 300 obyv. co vy na to
super ale to už tam je je tam berem lidí s pop. nad 500
David4-Gal David4
Po?et p?ísp?vk? : 11 Join date : 19. 11. 07
Předmět: Re: Plány a zlepšování aliance Tue Nov 20, 2007 9:36 pm
fakt som si nevsimol
Bercik jun.
Po?et p?ísp?vk? : 22 Join date : 18. 11. 07
Předmět: Re: Plány a zlepšování aliance Tue Dec 11, 2007 5:25 pm
fakt som si nevsimol
tet sme plny takže bych bral jen nad 1000
Fool
Po?et p?ísp?vk? : 5 Join date : 14. 11. 07
Předmět: Re: Plány a zlepšování aliance Wed Dec 12, 2007 8:22 pm
Bercik jun. napsal:
fakt som si nevsimol
Sice jsme plny ale mame tu hrače nektere uplne k ho..... to už si domyslete.
Treba ten tretka nabo jak se jmenuje ma vecne cervenej puntik pak se jednou ukaze a je zase v poho myslim ze takovy hrac by tu nemel vubec co delat.
Předmět: Re: Plány a zlepšování aliance Wed Dec 12, 2007 8:54 pm
Fool napsal:
Bercik jun. napsal:
fakt som si nevsimol
Treba ten tretka nabo jak se jmenuje ma vecne cervenej puntik pak se jednou ukaze a je zase v poho myslim ze takovy hrac by tu nemel vubec co delat.
Cetka aTretka se tu sice ukáže někdy ale on mi vždycky napíše proč tu nebyl a tak
James (Jakub24)
Po?et p?ísp?vk? : 15 Join date : 13. 11. 07
Předmět: Re: Plány a zlepšování aliance Wed Dec 12, 2007 11:50 pm
Anet napsal:
Fool napsal:
Bercik jun. napsal:
fakt som si nevsimol
Cetka aTretka se tu sice ukáže někdy ale on mi vždycky napíše proč tu nebyl a tak
No já bych ty, co maj šedý puntik vyhodil. Přece není tak těžký si najít zástupce.. Nebo už kdyžtak napsal na fórum, na jak dlouho bude chybět a z jakýho důvodu. To nám jinak zabírají místa, který bychom dávno mohli obsadit někým jiným...
thomashko2
Po?et p?ísp?vk? : 1 Join date : 13. 12. 07
Předmět: Re: Plány a zlepšování aliance Thu Dec 13, 2007 6:58 pm
James napsal:
Anet napsal:
Fool napsal:
Bercik jun. napsal:
fakt som si nevsimol
No já bych ty, co maj šedý puntik vyhodil. Přece není tak těžký si najít zástupce.. Nebo už kdyžtak napsal na fórum, na jak dlouho bude chybět a z jakýho důvodu. To nám jinak zabírají místa, který bychom dávno mohli obsadit někým jiným...
pravidla su jasne stanovene.sivy puntik- dovidenia.to iste by som robil aj pri cervenom.a osobne si myslim ze vyhodenie hraca s populaaciou sotva 300 nebude ziadna strata
Koki
Po?et p?ísp?vk? : 5 Join date : 24. 11. 07
Předmět: Re: Plány a zlepšování aliance Wed Dec 19, 2007 9:14 pm
lidi ja myslel ze do konce tydne vsichni kdo nebudou mit popku nad 500 meli prejit do Adams2 aby uvolnili misto pro pripadne nove a hlavne silnejsi hrace. plati to nebo se to nejak zmenilo?