Adams
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Adams

Ahojky lidičky

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Utok

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
dzonnek

Po?et p?ísp?vk? : 6

Utok Empty
PříspěvekPředmět: Utok   Utok Icon_minitimeTue Nov 27, 2007 5:55 pm

Ahoj začal na mě utočit Asgard (Ali: A-Dcs-A) ma 1579obyv. jeho souřadnice:-116/-95
Dnes na mě zautočil s armadou Pálkař:1488 ztráty 922, Rytíř 350 ztráty 216 a Teuton Jezdec 25 ztráty 16. Pak jeden hrdina ten přežil. Hádam že na mě zautočil veškerou silou co měl ted jde na mě další utok tak uvidím s čím přijde tentokrát. Podám další zprávu. No možná to nebyla celá jeho armáda. Podám další zprávu. Díky čao
Návrat nahoru Goto down
Anet :)

Anet :)

Po?et p?ísp?vk? : 29

Utok Empty
PříspěvekPředmět: Re: Utok   Utok Icon_minitimeTue Nov 27, 2007 7:31 pm

dzonnek napsal:
Ahoj začal na mě utočit Asgard (Ali: A-Dcs-A) ma 1579obyv. jeho souřadnice:-116/-95
Dnes na mě zautočil s armadou Pálkař:1488 ztráty 922, Rytíř 350 ztráty 216 a Teuton Jezdec 25 ztráty 16. Pak jeden hrdina ten přežil. Hádam že na mě zautočil veškerou silou co měl ted jde na mě další utok tak uvidím s čím přijde tentokrát. Podám další zprávu. No možná to nebyla celá jeho armáda. Podám další zprávu. Díky čao

Ahojky máš nějaké vojáky u někoho nebo ti nezbyl ani vojáček?Celkem je to důležitý a kolik máš produkci obilí?(můžeš mi to napsat na soukromou poštu kdyby jsi to nechtěl zveřejňovat)
Návrat nahoru Goto down
Bercik jun.

Bercik jun.

Po?et p?ísp?vk? : 22

Utok Empty
PříspěvekPředmět: Re: Utok   Utok Icon_minitimeTue Nov 27, 2007 8:12 pm

[quote="Anet Smile"]
dzonnek napsal:

Ahojky máš nějaké vojáky u někoho nebo ti nezbyl ani vojáček?Celkem je to důležitý a kolik máš produkci obilí?(můžeš mi to napsat na soukromou poštu kdyby jsi to nechtěl zveřejňovat)[/quote

měli dichom si uvědomit že jestli chceme být dobrá ali nesmíme nic tajit stejně když někdo odejde tak ho tak i tak musíme zneškodnit lol!
Návrat nahoru Goto down
dzonnek

Utok Empty
PříspěvekPředmět: Re: Utok   Utok Icon_minitimeWed Nov 28, 2007 12:33 am

[quote="Bercik jun."]
Anet Smile napsal:
dzonnek napsal:

Ahojky máš nějaké vojáky u někoho nebo ti nezbyl ani vojáček?Celkem je to důležitý a kolik máš produkci obilí?(můžeš mi to napsat na soukromou poštu kdyby jsi to nechtěl zveřejňovat)[/quote

měli dichom si uvědomit že jestli chceme být dobrá ali nesmíme nic tajit stejně když někdo odejde tak ho tak i tak musíme zneškodnit lol!

Tak produkci obili ted mam 1344 takze pokud nekdo chce piste mi poslu at mi to neprebývá:-) Mouje souřadnice jsou -112/-100. Vojáček mi nezbyl ani jeden ale do rána počítám že budu mít tak 100Phalanaxu a za další den jich bude snad 200. Jakmile jich budu mít 300 začnu vyrábět jízdu. Utoky dnes byly 2 uvidíme co bude dále. Pokud už nic bude to jen dobře:-) Díky moc mějte se
Návrat nahoru Goto down
Bercik jun.

Bercik jun.

Po?et p?ísp?vk? : 22

Utok Empty
PříspěvekPředmět: Re: Utok   Utok Icon_minitimeTue Dec 11, 2007 5:16 pm

[quote="dzonnek"]
Bercik jun. napsal:
Anet Smile napsal:
dzonnek napsal:

Tak produkci obili ted mam 1344 takze pokud nekdo chce piste mi poslu at mi to neprebývá:-) Mouje souřadnice jsou -112/-100. Vojáček mi nezbyl ani jeden ale do rána počítám že budu mít tak 100Phalanaxu a za další den jich bude snad 200. Jakmile jich budu mít 300 začnu vyrábět jízdu. Utoky dnes byly 2 uvidíme co bude dále. Pokud už nic bude to jen dobře:-) Díky moc mějte se

chci se zeptat estli na tebe eště utočí nebo toho nechal:?:
Návrat nahoru Goto down
dzonnek

Utok Empty
PříspěvekPředmět: Re: Utok   Utok Icon_minitimeSun Dec 23, 2007 6:25 pm

Ahoj tak uz neutočí jsem sním domluven že mu dám tipy kdyžtak na někoho jiného. Měl jsem sním utočit na jednu vesnici ale jelikož mi zničil army taxem mu napsal že to ehm jaxi nepujde. Ale zdá se že to je rozumný men takže dohoda zatím stale plati.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Utok Empty
PříspěvekPředmět: Re: Utok   Utok Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Utok
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» utok
» utok
» Utok II