Adams
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Adams

Ahojky lidičky

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

vyjednávání

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
Bercik jun.

Bercik jun.

Po?et p?ísp?vk? : 22

vyjednávání Empty
PříspěvekPředmět: vyjednávání   vyjednávání Icon_minitimeThu Nov 29, 2007 3:38 pm

jestli na vas někdo utoči napište niky3 na mě díky ní přestal utočit Exclamation Exclamation díky niky
Návrat nahoru Goto down
niky3

Po?et p?ísp?vk? : 30

vyjednávání Empty
PříspěvekPředmět: Re: vyjednávání   vyjednávání Icon_minitimeThu Nov 29, 2007 7:04 pm

Bercik jun. napsal:
jestli na vas někdo utoči napište niky3 na mě díky ní přestal utočit Exclamation Exclamation díky niky

nepřeháněj lol! on by stejně přestal sám... mě jenom baví vyjednávat a taky mi přišlo nefér jak ti zničil ty budovy jen tak Wink
Návrat nahoru Goto down
Anet :)

Anet :)

Po?et p?ísp?vk? : 29

vyjednávání Empty
PříspěvekPředmět: Re: vyjednávání   vyjednávání Icon_minitimeFri Nov 30, 2007 12:06 am

niky3 napsal:
Bercik jun. napsal:

nepřeháněj lol! on by stejně přestal sám... mě jenom baví vyjednávat a taky mi přišlo nefér jak ti zničil ty budovy jen tak Wink

tak to jsi dobrá,že jsi nám usnadnila práci rendeer
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

vyjednávání Empty
PříspěvekPředmět: Re: vyjednávání   vyjednávání Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

vyjednávání
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Adams :: Your first category :: Your first forum-
Přejdi na: