|
| Dotaz | |
| | Autor | Zpráva |
---|
niky3
Po?et p?ísp?vk? : 30 Join date : 13. 11. 07
| Předmět: Dotaz Fri Dec 14, 2007 2:36 pm | |
| měla bych dotaz, jak stáhnu poslané jednotky zpět? někdo, nevím, jestli zástupce, poslal moje jednotky tam, kam nechci, a od toho na koho útičím mi teď pišla zpráva (čti odzdola) :
jj 34 hodin des ke mas aspon katapulty?ja jich mam 12 tak nem snad to bude stacit :-) ____________ niky3 psal:
to bylo pro mě?
____________ Sigi psal:
Mno hele 34 no tak to nwm mas katapulty?
tak mám takovej dojem že mě zmasí. potřebuju rychle radu jak stáhnout jednotky! | |
| | | niky3
| Předmět: Re: Dotaz Sun Dec 16, 2007 5:31 pm | |
| tak nakonec to nedopadlo tak hrozně, sice sem měla malý ztráty, ale katapult neměl ani jeden, kecálek... aspoň si moji vojáčci trochu užili... | |
| | | DIABLO
Po?et p?ísp?vk? : 3 Join date : 14. 11. 07
| Předmět: Re: Dotaz Mon Dec 17, 2007 8:38 pm | |
| - niky3 napsal:
- měla bych dotaz, jak stáhnu poslané jednotky zpět? někdo, nevím, jestli zástupce, poslal moje jednotky tam, kam nechci, a od toho na koho útičím mi teď pišla zpráva (čti odzdola) :
jj 34 hodin des ke mas aspon katapulty?ja jich mam 12 tak nem snad to bude stacit :-) ____________ niky3 psal:
to bylo pro mě?
____________ Sigi psal:
Mno hele 34 no tak to nwm mas katapulty?
tak mám takovej dojem že mě zmasí. potřebuju rychle radu jak stáhnout jednotky! Jednotky stahnes tak ze kliknes na shromazdiste a tam si to najdes "stahnout jednotky zpet" | |
| | | niky3
| Předmět: Re: Dotaz Fri Dec 21, 2007 10:28 pm | |
| Jednotky stahnes tak ze kliknes na shromazdiste a tam si to najdes "stahnout jednotky zpet"[/quote] hm... tam to nebylo. asi byly už moc daleko | |
| | | niky3
| Předmět: Re: Dotaz Mon Dec 24, 2007 4:10 pm | |
| hele, nedělá někomu na jiných serverech to, že když se přihlásí, nemá tam normální obrázky vesničky, ale bílou plochu a na ní nípisy, rámečky atd? já to mám na s12 a nejde mi skoro nic, hlavně teda číst, psát a odesílat zprávy... neví někdo co s tím? | |
| | | James (Jakub24)
Po?et p?ísp?vk? : 15 Join date : 13. 11. 07
| Předmět: Re: Dotaz Fri Dec 28, 2007 6:03 pm | |
| - niky3 napsal:
- hele, nedělá někomu na jiných serverech to, že když se přihlásí, nemá tam normální obrázky vesničky, ale bílou plochu a na ní nípisy, rámečky atd? já to mám na s12 a nejde mi skoro nic, hlavně teda číst, psát a odesílat zprávy... neví někdo co s tím?
Jó tohleto se mě taky stalo. Ale na s8. Asi už 2-3 týdny mi to takhle blbne. Hodně to znemožní hru. Je zajímavý, že někomu to jde a jinýmu ne... Třeba mýmu kámošovi to šlape úplně normálně. | |
| | | James (Jakub24)
Po?et p?ísp?vk? : 15 Join date : 13. 11. 07
| Předmět: Re: Dotaz Sun Dec 30, 2007 1:29 am | |
| - James napsal:
- niky3 napsal:
- hele, nedělá někomu na jiných serverech to, že když se přihlásí, nemá tam normální obrázky vesničky, ale bílou plochu a na ní nípisy, rámečky atd? já to mám na s12 a nejde mi skoro nic, hlavně teda číst, psát a odesílat zprávy... neví někdo co s tím?
Jó tohleto se mě taky stalo. Ale na s8. Asi už 2-3 týdny mi to takhle blbne. Hodně to znemožní hru. Je zajímavý, že někomu to jde a jinýmu ne... Třeba mýmu kámošovi to šlape úplně normálně. Už jsem na to přišel. Změn si grafický balík... | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Dotaz | |
| |
| | | | Dotaz | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |