Adams
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Adams

Ahojky lidičky

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Dotaz

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
niky3

Po?et p?ísp?vk? : 30

Dotaz Empty
PříspěvekPředmět: Dotaz   Dotaz Icon_minitimeFri Dec 14, 2007 2:36 pm

měla bych dotaz, jak stáhnu poslané jednotky zpět? někdo, nevím, jestli zástupce, poslal moje jednotky tam, kam nechci, a od toho na koho útičím mi teď pišla zpráva (čti odzdola) :

jj 34 hodin des ke mas aspon katapulty?ja jich mam 12 tak nem snad to bude stacit :-)

to bylo pro mě?

Mno hele 34 no tak to nwm mas katapulty?

tak mám takovej dojem že mě zmasí. potřebuju rychle radu jak stáhnout jednotky!
Návrat nahoru Goto down
niky3

Dotaz Empty
PříspěvekPředmět: Re: Dotaz   Dotaz Icon_minitimeSun Dec 16, 2007 5:31 pm

tak nakonec to nedopadlo tak hrozně, sice sem měla malý ztráty, ale katapult neměl ani jeden, kecálek... lol! aspoň si moji vojáčci trochu užili... Laughing
Návrat nahoru Goto down
DIABLO

Po?et p?ísp?vk? : 3

Dotaz Empty
PříspěvekPředmět: Re: Dotaz   Dotaz Icon_minitimeMon Dec 17, 2007 8:38 pm

niky3 napsal:
měla bych dotaz, jak stáhnu poslané jednotky zpět? někdo, nevím, jestli zástupce, poslal moje jednotky tam, kam nechci, a od toho na koho útičím mi teď pišla zpráva (čti odzdola) :

jj 34 hodin des ke mas aspon katapulty?ja jich mam 12 tak nem snad to bude stacit :-)

to bylo pro mě?

Mno hele 34 no tak to nwm mas katapulty?

tak mám takovej dojem že mě zmasí. potřebuju rychle radu jak stáhnout jednotky!

Jednotky stahnes tak ze kliknes na shromazdiste a tam si to najdes "stahnout jednotky zpet"
Návrat nahoru Goto down
niky3

Dotaz Empty
PříspěvekPředmět: Re: Dotaz   Dotaz Icon_minitimeFri Dec 21, 2007 10:28 pm

Jednotky stahnes tak ze kliknes na shromazdiste a tam si to najdes "stahnout jednotky zpet"[/quote]

hm... tam to nebylo. asi byly už moc daleko Wink
Návrat nahoru Goto down
niky3

Dotaz Empty
PříspěvekPředmět: Re: Dotaz   Dotaz Icon_minitimeMon Dec 24, 2007 4:10 pm

hele, nedělá někomu na jiných serverech to, že když se přihlásí, nemá tam normální obrázky vesničky, ale bílou plochu a na ní nípisy, rámečky atd? já to mám na s12 a nejde mi skoro nic, hlavně teda číst, psát a odesílat zprávy... neví někdo co s tím? scratch
Návrat nahoru Goto down
James (Jakub24)

James (Jakub24)

Po?et p?ísp?vk? : 15

Dotaz Empty
PříspěvekPředmět: Re: Dotaz   Dotaz Icon_minitimeFri Dec 28, 2007 6:03 pm

niky3 napsal:
hele, nedělá někomu na jiných serverech to, že když se přihlásí, nemá tam normální obrázky vesničky, ale bílou plochu a na ní nípisy, rámečky atd? já to mám na s12 a nejde mi skoro nic, hlavně teda číst, psát a odesílat zprávy... neví někdo co s tím? scratch
Jó tohleto se mě taky stalo. Ale na s8. Asi už 2-3 týdny mi to takhle blbne. Hodně to znemožní hru. Je zajímavý, že někomu to jde a jinýmu ne... Třeba mýmu kámošovi to šlape úplně normálně.
Návrat nahoru Goto down
http://www.hragothic.webgarden.cz
James (Jakub24)

James (Jakub24)

Po?et p?ísp?vk? : 15

Dotaz Empty
PříspěvekPředmět: Re: Dotaz   Dotaz Icon_minitimeSun Dec 30, 2007 1:29 am

James napsal:
niky3 napsal:
Jó tohleto se mě taky stalo. Ale na s8. Asi už 2-3 týdny mi to takhle blbne. Hodně to znemožní hru. Je zajímavý, že někomu to jde a jinýmu ne... Třeba mýmu kámošovi to šlape úplně normálně.
Už jsem na to přišel. Změn si grafický balík...
Návrat nahoru Goto down
http://www.hragothic.webgarden.cz
Sponsored content

Dotaz Empty
PříspěvekPředmět: Re: Dotaz   Dotaz Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Dotaz
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Adams :: Your first category :: Your first forum-
Přejdi na: