Adams
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Adams

Ahojky lidičky

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

nový členové

Goto down 
5 posters
AutorZpráva
JoskaK

Po?et p?ísp?vk? : 2

nový členové Empty
PříspěvekPředmět: nový členové   nový členové Icon_minitimeMon Dec 31, 2007 2:58 am

já jsem se chtěl zeptat co tu dělají ti co mají populaci pod 500 já jsem sem šel když jsem měl pop. 400 a podmínka byla zvíšit ji na 500 do tejdne
Návrat nahoru Goto down
Anet :)

Anet :)

Po?et p?ísp?vk? : 29

nový členové Empty
PříspěvekPředmět: Re: nový členové   nový členové Icon_minitimeMon Dec 31, 2007 5:29 pm

JoskaK napsal:
já jsem se chtěl zeptat co tu dělají ti co mají populaci pod 500 já jsem sem šel když jsem měl pop. 400 a podmínka byla zvíšit ji na 500 do tejdne

je to kvůli tomu,že někteří mají snahu to zvednout a rozhodli jsme se že když se nabídne hráč s větší popkou jak 500 tak na vyhozov dojde prvně na ty kdo mají šedivý puntík a pak na ty co mají málo popky
Návrat nahoru Goto down
atat

atat

Po?et p?ísp?vk? : 1

nový členové Empty
PříspěvekPředmět: Re: nový členové   nový členové Icon_minitimeMon Mar 24, 2008 11:04 pm

Nový kdo navštěvuje fórum se má prej hlásit, tak se hlásim king
Návrat nahoru Goto down
kastlena

kastlena

Po?et p?ísp?vk? : 4

nový členové Empty
PříspěvekPředmět: Re: nový členové   nový členové Icon_minitimeFri Mar 28, 2008 12:08 pm

taky se hlásím Wink jinak vim, že bych měla trochu poporůst, ale momentálně navyšuju pošet vojáků, takže to musim nějak skloubit, ale pracuju na tom Razz
Návrat nahoru Goto down
http://vampirefreaks.com/kastLena
Denyk

Po?et p?ísp?vk? : 1

nový členové Empty
PříspěvekPředmět: Re: nový členové   nový členové Icon_minitimeTue Apr 01, 2008 4:27 pm

zaregnul jsem se tady a rezidenci mam jen na 4!
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

nový členové Empty
PříspěvekPředmět: Re: nový členové   nový členové Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

nový členové
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Adams :: Your first category :: Your first forum-
Přejdi na: