Adams
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Adams

Ahojky lidičky

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Pomoc...utočí na mě.

Goto down 
5 posters
AutorZpráva
denzil24

Po?et p?ísp?vk? : 1

Pomoc...utočí na mě. Empty
PříspěvekPředmět: Pomoc...utočí na mě.   Pomoc...utočí na mě. Icon_minitimeSat Jan 12, 2008 12:03 am

A + ES 3 z teto ali na mě zautočil jeden hráč a vzal mi od všeho 6000
Návrat nahoru Goto down
niky3

Po?et p?ísp?vk? : 30

PříspěvekPředmět: Re: Pomoc...utočí na mě.   Pomoc...utočí na mě. Icon_minitimeSat Jan 12, 2008 12:26 pm

denzil24 napsal:

jestli chceš pomoc, chtělo by to víc informací! jak se jmenuje tvá vesnice, jakou máš produkci obilí a kapacitu sýpky abys uživil podporu, jakou máš úroveň zdi, jakými jednotkami na tebe zaútočil, ... takhle nevíme nic a nikdo ti nic nepošle!
Návrat nahoru Goto down
Marešák

Po?et p?ísp?vk? : 3

PříspěvekPředmět: POMOCT pls   Pomoc...utočí na mě. Icon_minitimeSat Feb 09, 2008 11:58 am

Utoci na me hrac jmenem Doom21 jsem z toho zoufaly uz skoro nic nemam a drzím se jen tak tak lidi pomozte nejak poslete na neho utok nebo posle me podporu moc vas prosím Neutral
Návrat nahoru Goto down
Ivka

Po?et p?ísp?vk? : 2

PříspěvekPředmět: Re: Pomoc...utočí na mě.   Pomoc...utočí na mě. Icon_minitimeWed Feb 20, 2008 3:42 pm

Ahoj potrebvala bych vojenske podpory utoci na me Hrac Medan z ali A - ES 1odnasi si o demne 10000 potrebuju podpory do ~A~Praha a ~B~Brno ~A~Praha Sypka na urovni 19 hodinova produkce obili je 1208 za hodinu ~B~Brno Sypka na urovni 11a hodinova produkce 409 za hodinu

Pls pomozte mi Sad Sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Návrat nahoru Goto down
ondryk

Po?et p?ísp?vk? : 2

PříspěvekPředmět: Re: Pomoc...utočí na mě.   Pomoc...utočí na mě. Icon_minitimeThu Feb 28, 2008 9:19 am

denzil24 napsal:

já když jsem nebyl ještě tady tak jsem v té alianci byl Twisted Evil
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Pomoc...utočí na mě.   Pomoc...utočí na mě. Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Pomoc...utočí na mě.
Strana 1 z 1
 Similar topics
-