| Aliance | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
niky3
Po?et p?ísp?vk? : 30 Join date : 13. 11. 07
| Předmět: Aliance Sun Jan 13, 2008 2:47 pm | |
| Nechci působit nespokojeně, ale připadá mi, že v téhle alianci neexistuje něco jako spolupráce... třeba ježov zažádala o podporu a poslala sem jí tam pár vojáků jenom já... přece kdyby tohle udělal každý, nahromadila by se u ní slušná armáda a ona by se dokázala ubránit, od útoků by měla pokoj! to je vám snad líto posílat ty vojáky? tak proč ste se přidávali do aliance? to můžete rovnou hrát sami za sebe... nebo jste se chtěli ukrýt pod dobrým jménem aliance? vzájemná pomoc, to je stavební kámen každé ally. ono se vám to vrátí! když nepomůžete ostatním v nouzi, nečekejte, že vám v podobných situacích bude pomoc poskytnuta. na jiných serverech znám mnoho aliancí, kde tohle funguje brilantně. okamžitě mi byla poslána podpora z alianční armády, na kterou každý přispívá... samozřejmě až potom, co jsem si dostatečně rozšířila sýpku a obilná pole... asi bych se do toho neměla plést a je to věc zakladatelů a podobných lidí, ale většina hráčů mi tady prostě připadá jako sobci... netýká se to jednotlivců, možná je to taky tím, že na fórum chodí menšina, nebo já nevím... jen můj názor | |
|
| |
niky3
| Předmět: Re: Aliance Wed Jan 16, 2008 8:25 pm | |
| aha. takže tady ani nikdo nechodí na fórum. | |
|
| |
Erkalt
Po?et p?ísp?vk? : 7 Join date : 09. 01. 08
| Předmět: Re: Aliance Wed Jan 16, 2008 9:02 pm | |
| Ja jsem chodim ,ale nejvic mě sere,že hodně se utočí na naše hrače a my s tim nic nedělame,ja myslim,že bychom hrače do 1500 pop zvladli. | |
|
| |
niky3
| Předmět: Re: Aliance Thu Jan 17, 2008 7:48 pm | |
| | |
|
| |
Erkalt
| Předmět: Re: Aliance Thu Jan 17, 2008 8:48 pm | |
| Hlavně aliance STK-R a to hrač Rey07,ktery si troufne na našeho hrače utočit jen protože je ze silny ali a tak podle mě by si zasloužil pořadnej vyprask at vidí,že jsme aliance Adams a ne žadny maly srači,myslim,že jeho ali za nim stat nebude ten je jim k ničemu. | |
|
| |
DIABLO
Po?et p?ísp?vk? : 3 Join date : 14. 11. 07
| Předmět: Re: Aliance Sat Jan 19, 2008 12:17 am | |
| | |
|
| |
niky3
| Předmět: Re: Aliance Sat Jan 19, 2008 1:37 pm | |
| - DIABLO napsal:
- niky3 napsal:
- Erkalt napsal:
- Ja jsem chodim ,ale nejvic mě sere,že hodně se utočí na naše hrače a my s tim nic nedělame,ja myslim,že bychom hrače do 1500 pop zvladli.
nj, to by ale chtělo, aby nás ti, co chtějí podporu, nějak informovali... když napíšou "útočí na mě, potřebuju pomoc" tak je to těžký kdyby poslali hromadnou zpravu tak by jim urcite doso vic obrany.Protoze i kdyz je nekdo online tak se na forum nepodiva a tim padem nic nevi přesně, už sem to někomu říkala | |
|
| |
James (Jakub24)
Po?et p?ísp?vk? : 15 Join date : 13. 11. 07
| Předmět: Re: Aliance Sat Jan 19, 2008 1:59 pm | |
| - niky3 napsal:
- DIABLO napsal:
- niky3 napsal:
- Erkalt napsal:
- Ja jsem chodim ,ale nejvic mě sere,že hodně se utočí na naše hrače a my s tim nic nedělame,ja myslim,že bychom hrače do 1500 pop zvladli.
nj, to by ale chtělo, aby nás ti, co chtějí podporu, nějak informovali... když napíšou "útočí na mě, potřebuju pomoc" tak je to těžký kdyby poslali hromadnou zpravu tak by jim urcite doso vic obrany.Protoze i kdyz je nekdo online tak se na forum nepodiva a tim padem nic nevi přesně, už sem to někomu říkala Já jsem pro, aby všichni mohli hromadně odesílat zprávy. Mnoho věcí by to ulehčilo. | |
|
| |
Erkalt
| Předmět: Re: Aliance Sat Jan 19, 2008 4:51 pm | |
| Nebo by jsme mohli zvolit hrače kterymu by se posílali suroviny a on by dělal ali army,ale musel by to byt hrač na kteryho se neutočí a pak by jsme je posílali tomu komu by byli třeba,pak by tolik utoků na naše hrače nebylo kdyby viděli že jsme ali ktera da vojaky dohromady. | |
|
| |
James (Jakub24)
| Předmět: Re: Aliance Sat Jan 19, 2008 7:45 pm | |
| - Erkalt napsal:
- Nebo by jsme mohli zvolit hrače kterymu by se posílali suroviny a on by dělal ali army,ale musel by to byt hrač na kteryho se neutočí a pak by jsme je posílali tomu komu by byli třeba,pak by tolik utoků na naše hrače nebylo kdyby viděli že jsme ali ktera da vojaky dohromady.
To je dobrej nápad, jenže musel by to být zároveň někdo, kdy má ke všem blízko. Na mě třeba nikdo nic moc neútočí, ale jsem hodně daleko až na pár vyjímek... A taky mám jen 6 obilných polí. Musela by se najít vesnice s hodně poli... | |
|
| |
Erkalt
| Předmět: Re: Aliance Sat Jan 19, 2008 9:48 pm | |
| Tak jí sežen,protože ja jí nemam a o nikom takvim nevim anebo pro tudle přiležitost založit specialní vesnici ale muselo by se vybrat z jakyho narodu by byli taky ty jednotka, ja bych byl asi pro Galy,tak by to musel stavět gal. | |
|
| |
niightwish69
Po?et p?ísp?vk? : 4 Join date : 16. 01. 08
| Předmět: Army Sat Jan 19, 2008 10:12 pm | |
| - James (Jakub24) napsal:
- Erkalt napsal:
- Nebo by jsme mohli zvolit hrače kterymu by se posílali suroviny a on by dělal ali army,ale musel by to byt hrač na kteryho se neutočí a pak by jsme je posílali tomu komu by byli třeba,pak by tolik utoků na naše hrače nebylo kdyby viděli že jsme ali ktera da vojaky dohromady.
To je dobrej nápad, jenže musel by to být zároveň někdo, kdy má ke všem blízko. Na mě třeba nikdo nic moc neútočí, ale jsem hodně daleko až na pár vyjímek... A taky mám jen 6 obilných polí. Musela by se najít vesnice s hodně poli... Tak fakt, len hladaj.Je to dobrá myslienka, len aby s nej nieco bolo... | |
|
| |
James (Jakub24)
| Předmět: Re: Aliance Sun Jan 20, 2008 12:00 am | |
| Já jsem říman, takže ti Erkalte moc nepomůžu. Teďka se zrovna chystám vycvičit osadníky na novou vesnici, takže jestli bude někde kolem mě plácek s hodně obilnými poli, tak bych to mohl zkusit. | |
|
| |
Erkalt
| Předmět: Re: Aliance Sun Jan 20, 2008 9:10 pm | |
| Římani jsou taky dobry,ale to by se muselo schvalit jakej narod by většina chtěla.ALe to by musel někdo chodit na forum jinak to nema cenu,už ted jsme dost slaba ali tím,že nejsme sjednocení. | |
|
| |
James (Jakub24)
| Předmět: Re: Aliance Sun Jan 20, 2008 10:45 pm | |
| No právě. Mrkni se do seznamu uživatelů, kdo tady naposled byl a kolikrát sem napsal. Někteří se tady jen zaregistrují a konec. A většina vůbec nepíše... | |
|
| |
niky3
| Předmět: Re: Aliance Mon Jan 21, 2008 8:24 pm | |
| no, tak ally army je skoro samozřejmost... chtělo by to někoho kdo má multi crop... což nebude tak lehký, teď je to vzácnost a já jsem pro galy. tak ať někdo rozešle hromadnou zprávu, toho si lidi už doufám všimnou... | |
|
| |
MiKaR
Po?et p?ísp?vk? : 3 Join date : 10. 02. 08
| |
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Aliance | |
| |
|
| |
| Aliance | |