Adams
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Adams

Ahojky lidičky

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Odchod z aliancie...

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
niightwish69

Po?et p?ísp?vk? : 4

Odchod z aliancie... Empty
PříspěvekPředmět: Odchod z aliancie...   Odchod z aliancie... Icon_minitimeThu Jan 24, 2008 4:11 pm

Tak sa mi vidí, že tu fakt nič nefunguje. To vám nevadí, že vás všetci vykrádajú 3x denne, žiadna obrana, útoky s pomocou ally... Kto to tu vlastne organizuje???
Question
Návrat nahoru Goto down
niightwish69

Po?et p?ísp?vk? : 4

PříspěvekPředmět: Re: Odchod z aliancie...   Odchod z aliancie... Icon_minitimeThu Jan 24, 2008 8:37 pm

niightwish69 napsal:
Tak sa mi vidí, že tu fakt nič nefunguje. To vám nevadí, že vás všetci vykrádajú 3x denne, žiadna obrana, útoky s pomocou ally... Kto to tu vlastne organizuje???
Question
Tak už som sa rozhodol, odchádzame do ine ally, kde sa hádam vedia aj brániť. Majte sa dobre. Nebojte na vlastnú bývalu ally utočiť nebudeme....
Návrat nahoru Goto down
Erkalt

Po?et p?ísp?vk? : 7

PříspěvekPředmět: Re: Odchod z aliancie...   Odchod z aliancie... Icon_minitimeThu Jan 24, 2008 8:47 pm

Ja musim bohužel odejit taky protože kolem mě jsou všichni v ali STK a nechtěl bych abych byl jejich farmou tak snad v jiní ali se potkame Very Happy What a Face
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Odchod z aliancie...   Odchod z aliancie... Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Odchod z aliancie...
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» odchod z Ali
» odchod

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru