Adams
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Adams

Ahojky lidičky

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Dohody nebo spojenectví

Goto down 
+2
niky3
Anet :)
6 posters
AutorZpráva

Po?et p?ísp?vk? : 29

Dohody nebo spojenectví Empty
PříspěvekPředmět: Dohody nebo spojenectví   Dohody nebo spojenectví Icon_minitimeTue Nov 13, 2007 8:05 pm

Každý máte svůj názor,takže mě zajímá co si myslíte a dohodách a spojenectví.
Návrat nahoru Goto down
niky3

Po?et p?ísp?vk? : 30

PříspěvekPředmět: Re: Dohody nebo spojenectví   Dohody nebo spojenectví Icon_minitimeTue Nov 13, 2007 8:46 pm

Anet Smile napsal:
Každý máte svůj názor,takže mě zajímá co si myslíte a dohodách a spojenectví.

nooo já bych řekla že je to hodně šikovná věcička (když se to dodržuje lol! ), hlavně když to někomu třeba pomůže od případných útoků... Smile
Návrat nahoru Goto down
helloworld

Po?et p?ísp?vk? : 3

PříspěvekPředmět: Re: Dohody nebo spojenectví   Dohody nebo spojenectví Icon_minitimeTue Nov 13, 2007 10:26 pm

no to je dobrý nápad ale je třeba stanovit si hranici třeba dohody o neútočení do 200. místa a spojenectví do 100. místa affraid
Návrat nahoru Goto down

Po?et p?ísp?vk? : 29

PříspěvekPředmět: Re: Dohody nebo spojenectví   Dohody nebo spojenectví Icon_minitimeSat Nov 17, 2007 10:54 pm

helloworld napsal:
no to je dobrý nápad ale je třeba stanovit si hranici třeba dohody o neútočení do 200. místa a spojenectví do 100. místa affraid

jj snažíme se
Návrat nahoru Goto down
Bercik jun.

Bercik jun.

Po?et p?ísp?vk? : 22

PříspěvekPředmět: Re: Dohody nebo spojenectví   Dohody nebo spojenectví Icon_minitimeThu Nov 29, 2007 6:51 pm

Anet Smile napsal:
helloworld napsal:

jj snažíme se

dal bych oboje do 80
Návrat nahoru Goto down
niky3

Po?et p?ísp?vk? : 30

PříspěvekPředmět: Re: Dohody nebo spojenectví   Dohody nebo spojenectví Icon_minitimeThu Nov 29, 2007 7:00 pm

Bercik jun. napsal:
Anet Smile napsal:
helloworld napsal:

jj snažíme se

dal bych oboje do 80

lol! no tak to je zas moc Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Bercik jun.

Bercik jun.

PříspěvekPředmět: Re: Dohody nebo spojenectví   Dohody nebo spojenectví Icon_minitimeMon Dec 10, 2007 8:23 pm

niky3 napsal:
Bercik jun. napsal:
Anet Smile napsal:
helloworld napsal:

jj snažíme se

dal bych oboje do 80

lol! no tak to je zas moc Very Happy

podle mě ne na co nam sou spojence který sou 100 ty nám sou na ...
Návrat nahoru Goto down
Koki

Po?et p?ísp?vk? : 5

PříspěvekPředmět: pomoc   Dohody nebo spojenectví Icon_minitimeTue Dec 11, 2007 1:04 am

Ahojky k cemu je dohoda o neutoceni s V.I.P. kdyz na me utoci (qqqqqqq7 a Cobis) za to ze sem napadl jednu vesnici ktera je udajne pod jejich ochranou. ted sem komplet bez army a zbytecek mi zadrzuje ten jejich chranenec Rat rat a chce vykupne 25000surek. prosim kdo by mi pomohl osvobodit mou army budu mu vdecny. a odvdecim se. soucasne popky qqqqqqq7 516, Cobis 226, Rat rat 285.
Návrat nahoru Goto down
Bercik jun.

Bercik jun.

PříspěvekPředmět: Re: Dohody nebo spojenectví   Dohody nebo spojenectví Icon_minitimeTue Dec 11, 2007 5:29 pm

Koki napsal:
Ahojky k cemu je dohoda o neutoceni s V.I.P. kdyz na me utoci (qqqqqqq7 a Cobis) za to ze sem napadl jednu vesnici ktera je udajne pod jejich ochranou. ted sem komplet bez army a zbytecek mi zadrzuje ten jejich chranenec Rat rat a chce vykupne 25000surek. prosim kdo by mi pomohl osvobodit mou army budu mu vdecny. a odvdecim se. soucasne popky qqqqqqq7 516, Cobis 226, Rat rat 285.

mužu to skusit to bude sranda
Návrat nahoru Goto down
James (Jakub24)

James (Jakub24)

Po?et p?ísp?vk? : 15

PříspěvekPředmět: Re: Dohody nebo spojenectví   Dohody nebo spojenectví Icon_minitimeTue Dec 11, 2007 11:14 pm

Bercik jun. napsal:
Koki napsal:

mužu to skusit to bude sranda
Co třeba vyhlásit té ali válku a zaútočit na ně? Na nějakou takovou chvíli jsem si tu armádu cvičil...
Návrat nahoru Goto down
http://www.hragothic.webgarden.cz
Koki

Po?et p?ísp?vk? : 5

PříspěvekPředmět: Re: Dohody nebo spojenectví   Dohody nebo spojenectví Icon_minitimeWed Dec 12, 2007 1:05 am

tak mou armadu uz vysvobodil thomashko2 timto mu jeste jednou dekuji. ale jestli chcete cil dnes na me zautocil svickos ze SATEDY ma u me ustajenejch 100 koni tak predpokladam ze si pro ne bude chtit prijit. a myslim ze utocil i na thomashko2
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Dohody nebo spojenectví   Dohody nebo spojenectví Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Dohody nebo spojenectví
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Adams :: Your first category :: Your first forum-
Přejdi na: