Adams
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Adams

Ahojky lidičky

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Surovinova vypomoc

Goto down 
5 posters
AutorZpráva
Fool

Fool

Po?et p?ísp?vk? : 5

Surovinova vypomoc Empty
PříspěvekPředmět: Surovinova vypomoc   Surovinova vypomoc Icon_minitimeWed Nov 14, 2007 7:13 pm

Mám celkem dost surovin takže kdo budete potřebvat helpnout surovinove tak mi pisnete. akorat mi to nabyva a nestiham toho tolik spotrebovat. Ale musite byt trocha blízko a ne že k vám půjdu 6 hodin. Laughing Laughing
Návrat nahoru Goto down
Anet :)

Po?et p?ísp?vk? : 29

Surovinova vypomoc Empty
PříspěvekPředmět: Re: Surovinova vypomoc   Surovinova vypomoc Icon_minitimeWed Nov 14, 2007 8:30 pm

Fool napsal:
Mám celkem dost surovin takže kdo budete potřebvat helpnout surovinove tak mi pisnete. akorat mi to nabyva a nestiham toho tolik spotrebovat. Ale musite byt trocha blízko a ne že k vám půjdu 6 hodin. Laughing Laughing

no tak to já taky jenže poslední dobou mám málo železa a bez železa to nejde Sad
Návrat nahoru Goto down
VelvetDreams

VelvetDreams

Po?et p?ísp?vk? : 3

Surovinova vypomoc Empty
PříspěvekPředmět: Re: Surovinova vypomoc   Surovinova vypomoc Icon_minitimeThu Nov 15, 2007 7:54 am

Fool napsal:
Taky mi to nabývá docela rychle ae schází hlína a dřevo Sad
Návrat nahoru Goto down
Fool

Fool

Po?et p?ísp?vk? : 5

Surovinova vypomoc Empty
PříspěvekPředmět: Re: Surovinova vypomoc   Surovinova vypomoc Icon_minitimeThu Nov 15, 2007 7:20 pm

Anet Smile napsal:
Fool napsal:

no tak to já taky jenže poslední dobou mám málo železa a bez železa to nejde Sad

OK. Kam ho chceš poslat ja ho mam prave ze nejvic. Laughing a tvuj nick je anet211??
Návrat nahoru Goto down

Po?et p?ísp?vk? : 29

Surovinova vypomoc Empty
PříspěvekPředmět: Re: Surovinova vypomoc   Surovinova vypomoc Icon_minitimeThu Nov 15, 2007 8:25 pm

Fool napsal:
Anet Smile napsal:
Fool napsal:

OK. Kam ho chceš poslat ja ho mam prave ze nejvic. Laughing a tvuj nick je anet211??

jj je to můj nick Anet211 jen jsem si tady trochu přemýšlela nad jménem Smile a nakonec jsem si vybrala a bylo by to fajne kdyby jsi mi něco poslal pak já bych ti to mohla oplatit. Wink
Návrat nahoru Goto down
ondryk

Po?et p?ísp?vk? : 2

Surovinova vypomoc Empty
PříspěvekPředmět: Re: Surovinova vypomoc   Surovinova vypomoc Icon_minitimeTue Feb 26, 2008 3:41 pm

Ahoj kdo chce železo nebo dřevo Arrow
tak ať řekne
Návrat nahoru Goto down
quattro1992

Po?et p?ísp?vk? : 3

Surovinova vypomoc Empty
PříspěvekPředmět: Re: Surovinova vypomoc   Surovinova vypomoc Icon_minitimeTue Mar 18, 2008 11:33 pm

Fool napsal:

cau ja bych potreboval od vseho =D potrebuju na osadniky abych si udelal new vesnici uz sem mel 2 ale jeden blbecek me je pozabijel... : cau cheers
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Surovinova vypomoc Empty
PříspěvekPředmět: Re: Surovinova vypomoc   Surovinova vypomoc Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Surovinova vypomoc
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Adams :: Your first category :: Your first forum-
Přejdi na: